Saltar al contenido

PLANTES MEDICINALS

marzo 8, 2021

PLANTES MEDICINALS descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1455
  • Descargados: 953 veces
  • Tamaño del archivo: 1013 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PLANTES MEDICINALS pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de PLANTES MEDICINALS

Aquesta guia té dues finalitats. En primer lloc, ajudar a identificar les plantes medicinals que es vulguin recol·lectar. Per això, les plantes descrites porten una fotografia i un text descriptiu. En segon lloc, donar informació sobre les parts de la planta que tenen interès, les seves propietats i la forma d’utilitzar-les. Aquest text s’ha redactat en un llenguatge planer, però s’hi han introduït intencionadament les paraules d’ús habitual en farmàcia i en medicina per a indicar les propietats d’algunes plantes, i sempre en donem una explicació, com ara hemostàtica, és a dir, que estronca les hemorràgies, o bé diürètica, que afavoreix l’acció d’orinar.
Ver más

NURIA DURAN
La Núria ja porta escrits uns quants llibres en els quals agermana la seva formació professional i la seva experiència en el ram de l’ensenyament de Ciències Naturals, amb la seva afició a la cuina. Destaquen La cuina del bosc: plantes silvestres comestibles, Plantes medicinals i Fruits i plantes silvestres comestibles. La Montserrat aporta a aquest treball en equip la seva llarga experiència de mestressa de casa i la dedicació de moltes hores a la recerca, cultiu i experimentació de les plantes aromàtiques, molt lligades a la seva família, que anys enrere s’havia dedicat a cultivar-les. Totes dues ja ens van sorprendre amb un llibre que ha tingut una molt conveniente acollida: Melmelades casolanes. 80 receptes que surten bé, publicat en aquesta mateixa col·lecció.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Fitografía sistemática. Tipos de plantas

PLANTES MEDICINALS epub, PLANTES MEDICINALS epub gratis, PLANTES MEDICINALS descargar gratis, PLANTES MEDICINALS pdf, PLANTES MEDICINALS epub descargar, PLANTES MEDICINALS descargar epub gratis, PLANTES MEDICINALS pdf gratis, descargar PLANTES MEDICINALS epub, descargar PLANTES MEDICINALS epub gratis, descargar PLANTES MEDICINALS pdf, descargar PLANTES MEDICINALS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -