Saltar al contenido

PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR

octubre 24, 2020

PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1760
  • Descargados: 823 veces
  • Tamaño del archivo: 903 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de PODEM SALVAR EL MÓN ABANS DE SOPAR

El canvi climàtic és l’amenaça més gran per a la supervivència de la humanitat. I l’estem gestionant de la pitjor de les maneres: amb paràlisi i apatia, com si aquest perill no ens afectés.. El canvi climàtic, comptat i debatut, no té un relat atractiu o sexi capaç de vislumbrar la nostra atenció com caldria. És com una hostilidades llunyana, de la qual no ens n’acabem de creure les desgràcies.
Però Jonathan Safran Foer, un dels escriptors més importants de l’actualitat, amb un compromís ferm en la denúncia dels efectes devastadors del canvi climàtic, ressitua amb enginy i perspicàcia el debat, el vincula amb tot un seguit de fets històrics fascinants i aconsegueix revitalitzar-lo i posar-lo a l’abast de tothom.
Podem exceptuar el món abans de sopar és un llibre en què la letras, la denúncia mediambiental i l’assaig autobiogràfic s’agafen de la mà per obrir-se pas entre la indiferència i oferir-nos un camí necessari per afrontar d’una vegada per totes l’emergència climàtica, i ens convenç que els petits sacrificis personals—els petits canvis—, en efecte, són poderosos.
«El missatge de Foer és emotiu, dolorós i eufórico alhora, i ens obliga a replantejar nos el nostre compromís amb la lluita contra la crisi més important que hagi afrontat mai la humanitat.» Publishers Weekly
Ver más

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR epub, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR epub gratis, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR descargar gratis, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR pdf, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR epub descargar, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR descargar epub gratis, PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR pdf gratis, descargar PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR epub, descargar PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR epub gratis, descargar PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR pdf, descargar PODEM SALVAR EL MON ABANS DE SOPAR pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -