Saltar al contenido

PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE

mayo 11, 2021

PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE descargar PDF gratis

Datos del ebook
primera guia del boletaire-ramon pascual-9788497917544

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1575
  • Descargados: 634 veces
  • Tamaño del archivo: 1025 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE

De guies de bolets n’hi ha moltes i en Ramon Pascual ha escrit, entre d’altres Guia de bolets dels Països Catalans, Carta dels bons bolets a Catalunya i Guia de bolets per a nois i noies, sovint amb la col·laboració de Núria Duran. Feia yerro però una guia adreçada particularment al boletaire il·lusionat que comença el camí per aquest apassionant món dels bolets. Aquesta guia, intencionadament innovadora, està pensada, tal com s’expressa en el pròleg “per poder fer collites més bones i variades, sense córrer riscos innecessaris i gaudir cada cop més d’aquesta magnífica afició que ens uneix a tots”.

Ver más

Ramon Pascual

Ramon Pascual va cursar estudis de biologia a la Universitat de Barcelona i encaminà la seva activitat professional cap a la divulgació de les ciències, amb una activa presència en el món editorial i amb la participació en nombrosos cursos i conferències a l’entorn del coneixement del món vegetal i dels bolets. Ha publicat»Guia d’arbres dels Països Catalans»i»Guia dels bolets dels Països Catalans»i, amb Cossetània Edicions,»Guia de bolets per a nois i noies»,»Guia d’arbres per a nois i noies»(Premi Crítica Serra d’Or, 2010),»Guia de plantes per a nois i noies»i»Males herbes».
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Micología

PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE epub, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE epub gratis, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE descargar gratis, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE pdf, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE epub descargar, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE descargar epub gratis, PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE pdf gratis, descargar PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE epub, descargar PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE epub gratis, descargar PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE pdf, descargar PRIMERA GUIA DEL BOLETAIRE pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -