Saltar al contenido

PUNT PER PUNT B2

abril 16, 2021

PUNT PER PUNT B2 descargar PDF gratis

Datos del ebook
punt per punt b2-9788497175531

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1669
  • Descargados: 575 veces
  • Tamaño del archivo: 838 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar PUNT PER PUNT B2 pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de PUNT PER PUNT B2

Destinatari. Punt per punt B2 és un curs de valencià destinat a aprenents que ja han adquirit un nivell solvent com a usuaris de la llengua i pretenen consolidar el nivell màxim d’usuari. Estan capacitats per a entendre textos escrits i orals d’una certa complexitat i comunicar-se fluidament, encara que siga amb alguna errada o vacil·lació. Coneixen el vocabulari bàsic i bona part de l’específic. A més, conjuguen correctament tots els verbs regulars i els irregulars més usuals.
Estructura del curs i punt de partida. És un curs per a autoaprenents o per a seguir a l’clase, compost per 18 unitats. Les 17 primeres desenvolupen el temari i l’última ofereix un model de prova, que permet posar en pràctica els coneixements adquirits. Conté els cinc apartats següents: comprensió escrita, reglamento i gramàtica, vocabulari i pronúncia, comprensió verbal i habilitats comunicatives.
El punt de partida de Punt per punt B2 són textos escrits i orals d’àmbits temàtics específics i amb una gran densitat de dades. Aquests textos funcionen com a focus d’interés de cada unitat i ajuden a practicar tant la comprensió verbal i escrita, com els coneixements gramaticals i lèxics corresponents al nivell B2.
Estructura de les unitats i metodologia. Les explicacions normatives i gramaticals reprenen succintament les que es van veure en els ni…
Ver más

Categorías:

Idiomas

Otras lenguas

Métodos y material de otras lenguas

PUNT PER PUNT B2 epub, PUNT PER PUNT B2 epub gratis, PUNT PER PUNT B2 descargar gratis, PUNT PER PUNT B2 pdf, PUNT PER PUNT B2 epub descargar, PUNT PER PUNT B2 descargar epub gratis, PUNT PER PUNT B2 pdf gratis, descargar PUNT PER PUNT B2 epub, descargar PUNT PER PUNT B2 epub gratis, descargar PUNT PER PUNT B2 pdf, descargar PUNT PER PUNT B2 pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -