Saltar al contenido

QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA?

agosto 10, 2021

QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? descargar PDF gratis

Datos del ebook
què es pot fer amb la llengua?-felix rueda-9788494396724

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1342
  • Descargados: 699 veces
  • Tamaño del archivo: 1009 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA?
«Un llibre per passar-te una bona estona jugant amb la dialecto. Un llibre per aprendre catalá divertint-te
Què es pot fer amb la llengua? Es pot llegir com un llibre de frases ambigües divertides, d’acudits, de girs del llenguatge enfocats amb humor. Però també, com un llibre didàctic per reforçar l’aprenentatge del català, amb multitud de frases que podràs emprar per treballar l’accent diacrític, las frases fetes en català o la metàfora en el llenguatge comú i molts altres aspectes de la llengua enfocats d’una forma amena i divertida. Una alternativa al llibre clàssic, que divertirà als alumnes i als professors.
Què es pot fer amb la llengua? és un llibre que posa èmfasi en la vessant absurda, en l’ambigüitat i en l’amfibologia de la llengua catalana en clau d’humor. En aquest llibre es mostren les imperfeccions d’aquesta poderosa eina que és la paraula, per aprendre d’una forma divertida el desastre que provoca no encertar en la construcció gramatical.
Què es pot fer amb la llengua? és també un cant a la idiosincràsia del català, amb jocs de paraules i acudits basats en els girs del llenguatge i les vessants més divertides de la llengua catalana. Frases ambigües, cacofonies i homofonies que et faran riure. També trobaràs un divertit diccionari apòcrif, que reinterpreta el lèxic català amb ironia i humor. Frases fetes d’ús quotidià, onomatopeies, diminutius i molts altres aspectes divertits del llenguatge.

»
Ver más

Felix Rueda

Ver ficha del autor

Categorías:

Idiomas

Catalán

Métodos y material de catalán

QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? epub, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? epub gratis, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? descargar gratis, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? pdf, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? epub descargar, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? descargar epub gratis, QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? pdf gratis, descargar QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? epub, descargar QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? epub gratis, descargar QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? pdf, descargar QUÈ ES POT FER AMB LA LLENGUA? pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -