Saltar al contenido

QUE NO ENS GUANYI LA POR

marzo 25, 2021

QUE NO ENS GUANYI LA POR descargar PDF gratis

Datos del ebook
que no ens guanyi la por-lolita sans i bosch-9788416915576

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1277
  • Descargados: 799 veces
  • Tamaño del archivo: 1012 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar QUE NO ENS GUANYI LA POR pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de QUE NO ENS GUANYI LA POR

La por és un termòmetre essencial que compartim les persones de totes les cultures, els gèneres i les edats del món, una mena de radar que avisa el cos quan s’ha de preparar, i que ens ha fet mossegar-nos la llengua més d’un cop per mantenir-nos sans i estalvis. Però quan no sabem què fer-ne i està a punt de vèncer-nos, també és un amplificador que ens va en contra i fa que no ens enfrontem, precisament, amb allò que ens paralitza. Tenim por d’allò que realment hauríem de témer? I, en canvi, tenim por de coses que no ens haurien d’atemorir? Reconèixer les pors (socials i íntimes) ens demostra que som capaços, si ens ho proposem, de rebel·lar-nos-hi. Fracasar és impossible.
Després de l’èxit contundent de la novel·la La ràbia (Amsterdam, 2016), en què aborda la problemàtica del bullying, l’escriptora i propagandista per la pau Lolita Bosch (Barcelona, 1970) ens presenta un al·legat contundent per entendre que hem de deslliurar-nos de totes les formes que adopta una de les emocions que més ens paralitzen: la por. Urgent i alliberador, Que no ens guanyi la por ens incita a rebel·lar nos íntimament, socialment i globalment contra aquest ferment de tantes injustícies i al servei sempre del poder i el mercat.
Ver más

Categorías:

Autoayuda y Inmaterialidad

Autoayuda

QUE NO ENS GUANYI LA POR epub, QUE NO ENS GUANYI LA POR epub gratis, QUE NO ENS GUANYI LA POR descargar gratis, QUE NO ENS GUANYI LA POR pdf, QUE NO ENS GUANYI LA POR epub descargar, QUE NO ENS GUANYI LA POR descargar epub gratis, QUE NO ENS GUANYI LA POR pdf gratis, descargar QUE NO ENS GUANYI LA POR epub, descargar QUE NO ENS GUANYI LA POR epub gratis, descargar QUE NO ENS GUANYI LA POR pdf, descargar QUE NO ENS GUANYI LA POR pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -