Saltar al contenido

RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS

julio 23, 2021

RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS descargar PDF gratis

Datos del ebook
relats per entendre els transtorns mentals-mireia pares-9788417000233

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1378
  • Descargados: 980 veces
  • Tamaño del archivo: 882 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS
L’objectiu d’aquest llibre és explicar a la gent que són els transtorns mentals. Per fer-ho, la millor modo és posant-se a la pell dels personatges que els pateixen.

Consta de dues parts, a la primera hi ha els relats, amb personatges d’allò més estrafolaris i d’allò més normals. Aquest us guiaran pel seu món i us ajudaran entendre com viuen les seves vides.La segona part, és un acostament més teòric però amb voluntat divulgativa per ajudar a tothom que vulgui aprofundir més en aquests transtorns. El contingut de la segona part està escrit des de la psicologia i els contes. Estan desenvolupats des d’aquests coneixements i l’experiència de l’autora en el contacte amb persones que els pateixen.

Aquests són els transtorns que es tracten:Autisme. Esquizofrènia. Depressió. Transtorn Bipolar. Anorèxia. Ansietat. Transtorn Obsessiu Compulsiu.
Ver más

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS epub, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS epub gratis, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS descargar gratis, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS pdf, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS epub descargar, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS descargar epub gratis, RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS pdf gratis, descargar RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS epub, descargar RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS epub gratis, descargar RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS pdf, descargar RELATS PER ENTENDRE ELS TRANSTORNS MENTALS pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -