Saltar al contenido

SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY

junio 9, 2020

SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del manual: 434

Editorial: PORTIC

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Sin fijar

ISBN: 9788498094442

Data de publicación: 2020

Editado en: ESPAÑA

sense por de morir. els mujahidins de ripoll i l imam es-satty-anna teixidor-9788498094442

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1287
  • Descargados: 794 veces
  • Tamaño del archivo: 581 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Descripción

La narració més reveladora dels atemptats de l’agost de 2017, amb tota la informació sobre els autors dels atacs, els seus moviments i els seus objectius.

Qui eren els autodenominats “mujahidins de Ripoll” que es van apurar convertint en terroristes? De quinina modo l’imam Abdelbaki Es-Satty va aconseguir canalitzar les frustracions d’aquests joves sense que s’activés cap intranquilidad? Quins altres nois van estar sota la seva influència sense formar part del grup que va atemptar a Barcelona i Cambrils?

A partir de la recitación del sumari i de més d’un centenar d’entrevistes al Marroc, a Bèlgica i a diversos punts d’Espanya, la periodista Anna Teixidor ha reconstruït les biografies d’aquells joves de Ripoll, la gestació del grup i la preparació dels atemptats. A través de la vídua, els companys de cel·la i els testimonis que van seguir la seva evolució ideològica, el llibre també fa un retrat d’Es-Satty, un impostor que projecta ombres que arriben fins al CNI. Quinina complicitat tenia Es-Satty amb els cossos d’intel·ligència de l’Estat? Quin impacte han tingut els atemptats entre els veïns de Ripoll? Quinina recitación n’han fet els seus familiars i amics? S’està treballant per evitar que a Catalunya torni a passar un fet així?

Categorías:
Ciencias Políticas y Sociales
Ciencias Políticas y Sociales

SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY epub, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY epub gratis, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY descargar gratis, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY pdf, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY epub descargar, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY descargar epub gratis, SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY pdf gratis, descargar SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY epub, descargar SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY epub gratis, descargar SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY pdf, descargar SENSE POR DE MORIR. ELS MUJAHIDINS DE RIPOLL I L IMAM ES-SATTY pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -