Saltar al contenido

SENY I SENTIMENT (KALAFAT)

abril 14, 2021

SENY I SENTIMENT (KALAFAT) descargar PDF gratis

Datos del ebook
seny i sentiment (kalafat)-9788417406004

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1784
  • Descargados: 991 veces
  • Tamaño del archivo: 662 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SENY I SENTIMENT (KALAFAT) pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de SENY I SENTIMENT (KALAFAT)

Quan el senyor Dashwood mor, la seva esposa, la senyora Dashwood, i les seves tres filles, Elinor, Marianne i Margaret, han d’marcharse la casa íntimo perquè el patrimoni l’ha heretat el seu germanastre, Johnd Dashwood. A més a més, la dona d’aquest, Fanny, no veu amb bons ulls la senyora Dashwood i les seves filles. Llavors se’n van a viure al camp, en una petita casa que els ofereix Sir John Middelton.
Allà coneixen el coronel Brandon, la senyora Jennings i, en una de les seves passejades, el jove Willoughby. Per la seva part, Elinor se sent atreta per Edward Ferrars, el germà de Fanny.Seny i sentiment ens conta, a través d’aquests personatges, i encara alguns altres que apareixen al llarg de la narració, una interessant i bonica història de relacions humanes, les quals, a través de la generositat i de l’sexo, acaben unint feliçment els seus protagonistes.
Ver más

Categorías:

Idiomas

Otras lenguas

Lecturas graduadas otras lenguas

SENY I SENTIMENT (KALAFAT) epub, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) epub gratis, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) descargar gratis, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) pdf, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) epub descargar, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) descargar epub gratis, SENY I SENTIMENT (KALAFAT) pdf gratis, descargar SENY I SENTIMENT (KALAFAT) epub, descargar SENY I SENTIMENT (KALAFAT) epub gratis, descargar SENY I SENTIMENT (KALAFAT) pdf, descargar SENY I SENTIMENT (KALAFAT) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -