Saltar al contenido

SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO)

noviembre 24, 2020

SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1710
  • Descargados: 799 veces
  • Tamaño del archivo: 939 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de SER D ESQUERRES ÉS SER L ÚLTIM DE LA FILA (I SABER-HO)

Avui com ahir, l’esquerra, a la recerca eterna de la justícia social, ha de tenir una sòlida saco ético que entengui que un món sostingut en el patiment dels no ningú i en la lluita de l’últim contra el penúltim és un món intencionadament mal fet, fruit de moltes derrotes, en què res és casual. Si la història ens parla d’una realitat de lliures i d’esclaus, d’opressors i d’oprimits, d’antagonismes eterns, hem de dir, sense vergonya, que la història és una història de lluita eterna i canviant de classes en la que el control del règim i de les hegemonies sempre ha estat negat als mateixos. Marx mateix va dir un cop «jo no sóc marxista» i «cal dubtar de tot» reflectint la necessitat de no fossilitzar un diagnòstic de fa cent setanta anys, vàlid avui, però subjecte a canvis constants, presents i futurs. L’esquerra ha de ser i és molt més que els seus partits o polítics. En cap cas unes sigles o un líder polític s’han d’erigir com a salvadors o redemptors de causes o pàtries, com ha estat passant els darrers cent anys. L’esquerra ha de lluitar per garantir vides que valguin la pena ser viscudes. Vides en què sigui el treball el que crea riquesa, i no pas els diners. Vides en què sigui la intel·ligència i el talent intrínsec a tothom allò que triomfi, i no pas l’abús i la llei del més fort. Vides en què imperi que tothom ho tingui tot sense prendre res a ningú, en què importi més el com i el perquè que l’on i el qui.
Ver más

GABRIEL RUFIAN

Gabriel Rufián nació en Santa Coloma de Gramenet en 1982, se vinculó al independentismo expresándose en castellano y se sumó a Esquerra Republicana de Catalunya para ser, desde 2015, diputado en el Congreso de los Diputados por esta formación.

Fotografía: ©Marta Jara
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Teoría política

SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) epub, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) epub gratis, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) descargar gratis, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) pdf, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) epub descargar, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) descargar epub gratis, SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) pdf gratis, descargar SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) epub, descargar SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) epub gratis, descargar SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) pdf, descargar SER D ESQUERRES ES SER L ULTIM DE LA FILA (I SABER-HO) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -