Saltar al contenido

SER FELIç A ALASKA

septiembre 26, 2020

SER FELIç A ALASKA descargar PDF gratis

Datos del ebook
Páginas del volumen:
320
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132070
Época de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
CARME GERONÉS PLANAGUMÀ

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1589
  • Descargados: 888 veces
  • Tamaño del archivo: 678 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SER FELIç A ALASKA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de SER FELIç A ALASKA

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors.

Les «neures» que ens amarguen la vida com ara l’ansietat, la depressió, l’estrès o la timidesa, així com les preocupacions i les pors són, senzillament, el resultat d’una mentalització errònia que podem revertir de guisa permanent. Ser feliç a Alaska ens mostra com fer-ho possible amb el mètode de l’escola terapèutica més eficaç del món: la moderna Psicologia cognitiva.

«Amb els dos darrers llibres, L’art de no amargar-se la vida i Les ulleres de la felicitat, he arribat a milions de lectors, cosa que m’omple de joia. Em sento molt orgullós de memorizar que els meus llibres s’estudien a les facultats de Psicologia d’arreu del món. Ara bé, el que més em satisfà és rebre diàriament correus electrònics de persones que han transformat del tot les seves vides amb aquestes lectures. Fins i tot en casos de trastorns psicològics considerats «greus» per altres professionals de la salut.

A Ser feliç a Alaska he volgut fer un pas més depurant la metodologia de la Psicologia cognitiva en tres grans passos, que són a la almohadilla de qualsevol procés de transformació:

1) Orientar-se cap a l’interior.
2) Aprendre a caminar lleugers.
3) Apreciar les coses que ens envolten.
Ver más

RAFAEL SANTANDREU

Rafael Santandreu ejerce como psicólogo en su consulta de Barcelona. Tras una etapa como profesor de la Universidad Ramon Llull, en la decada de 2000 tuvo la oportunidad de estudiar y trabajar con el célebre terapeuta Giorgio Nardone en su Centro di Terapia Strategica de Arezzo, Italia. En la ahora, dedica buena parte de su tiempo a la docencia de médicos y psicólogos, y a la divulgación a través de medios como la revista Mente Sana, de la que ha sido redactor cabecilla.
Ver ficha del autor

Categorías:

Autoayuda y Intelectual

Autoayuda

SER FELIç A ALASKA epub, SER FELIç A ALASKA epub gratis, SER FELIç A ALASKA descargar gratis, SER FELIç A ALASKA pdf, SER FELIç A ALASKA epub descargar, SER FELIç A ALASKA descargar epub gratis, SER FELIç A ALASKA pdf gratis, descargar SER FELIç A ALASKA epub, descargar SER FELIç A ALASKA epub gratis, descargar SER FELIç A ALASKA pdf, descargar SER FELIç A ALASKA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -