Saltar al contenido

SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA?

febrero 3, 2021

SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1452
  • Descargados: 633 veces
  • Tamaño del archivo: 983 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Sinopsis de SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA?

I uns altres cinc-cents pensaments sobre la incertesa?Al llarg de les seves múltiples conferències, llibres, articles i classes universitàries, Jorge Wagensberg ha constatat que le seves aportacions es podien sintetitzar en un pensament afortunat, en una sentència que atrapi la qüestió primordial. I és que, com explica en el pròleg, «avui gairebé desconfio de les idees que no es poden expresar intel.ligiblement en una sola frase». Així doncs, aquesta col.lecció d’aforismes és el resultat de trenta anys dedicats a qüestionar-se la realitat. El llibre es divideix en quatre parts que suggereixen un assetjament ordenat a tot allò que ens intriga del nostre entorn complex : la Realitat, la Vida, el Coneixement i la Civilització («L’ètica és l’estètica del comportament»). A estones, un compendio de reflexions autosuficients; a estones, un petit tractat amb desenvolupaments mínims, aquest conjunt de pensaments sobre la incertesa sorprèn per la novetat de la seva perspectiva i per l’agudesa amb què tracta l’atzar i el temps, els éssers vius i la seva evolució, l’art i la ciencia com a formes complementàries de coneixement, o la convivencia i la transmissió de aprender com a pilars d’una comunitat civilitzada.
Ver más

JORGE WAGENSBERG

Jorge Wagensberg (Barcelona, 1948) es doctor en Física y profesor de Teoría de los Procesos Irreversibles en la Universidad de Barcelona. Encima de investigar y divulgar ciencia, es un dinámico animador del debate de ideas, lo que le ha reputado, entre otros, el Premio Franquista de Pensamiento y Civilización Científicos en Cataluña. Es director de la colección Metatemas, y responsable del Campo de acción de Ciencia y Medio Circunstancia de la Obra Social de “la Caixa”, a posteriori de tener dirigido Cosmocaixa, maniquí y referente de los museos de la ciencia de todo el mundo.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias

Biología

Estudios generales de biología

SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? epub, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? epub gratis, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? descargar gratis, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? pdf, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? epub descargar, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? descargar epub gratis, SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? pdf gratis, descargar SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? epub, descargar SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? epub gratis, descargar SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? pdf, descargar SI LA NATURA ÉS LA RESPOSTA, ¿QUINA ERA LA PREGUNTA? pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -