Saltar al contenido

SINDROME DE LES SUPERDONES, LA

octubre 26, 2020

SINDROME DE LES SUPERDONES, LA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1257
  • Descargados: 845 veces
  • Tamaño del archivo: 780 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar SINDROME DE LES SUPERDONES, LA pdf en español

Ver libros de categoría AUTOAYUDA

Sinopsis de LA SINDROME DE LES SUPERDONES: PER QUE LES DONES D EXIT TIENEN MES DIFICULTATS AMOROSES

Trobades i desencontres, parelles que es fan i es desfan, amors tan líquids que s’escorren entre les mans… Aquest és el diagnòstic que fa l’autor sobre la realitat sentimental d’una generació de dones decebudes i d’homes desorientats que pateixen, en tota la seva cruesa, les conseqüències dels canvis socials que ells mateixos han protagonitzat.
La tesi que defensa Antoni Bolinches és que una part important de les dones d’èxit està pagant en soledat amorosa seus èxits socials, culturals i professionals, mentre que els homes que han assolit una preeminència semblant optimitzen les seves possibilitats de trobar parella. Per què es dóna aquest resultat antagònic? Per què les dones tenen dificultats on els homes troben facilitats?En aquest interessant assaig el reconegut psicòleg dóna resposta a aquests interrogants i reflexiona sobre un nou i injust fenomen psicosocial de naturalesa sexista a què s’ha anomenat «síndrome de les superdones». Si vol conèixer en què consisteix, qui pot patir-lo i com pot tractar-se, només ha de començar a llegir.
Ver más

Categorías:

Autoayuda y Anímico

Autoayuda

SINDROME DE LES SUPERDONES, LA epub, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA epub gratis, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA descargar gratis, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA pdf, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA epub descargar, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA descargar epub gratis, SINDROME DE LES SUPERDONES, LA pdf gratis, descargar SINDROME DE LES SUPERDONES, LA epub, descargar SINDROME DE LES SUPERDONES, LA epub gratis, descargar SINDROME DE LES SUPERDONES, LA pdf, descargar SINDROME DE LES SUPERDONES, LA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -