TERRA BAIXA. NIVELL ST

TERRA BAIXA. NIVELL ST descargar PDF gratis

Datos del ebook
terra baixa. nivell st-angel guimera-9788493668969

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1292
  • Descargados: 1044 veces
  • Tamaño del archivo: 836 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar TERRA BAIXA. NIVELL ST pdf en español

Ver libros de categoría IDIOMAS

Sinopsis de TERRA BAIXA. NIVELL ST

Ha adaptat Terra baixa especialment per a aquesta col·lecció l’escriptor Pere Martí, que ens presenta una adaptació en un català pulcre i normatiu, molt apta per a tots aquells que encara no estan habituats a llegir obres literàries, però que poden seguir bé un text en registre estàndard. La versió de Pere Martí conserva tota la riquesa innovador de l’obra, l’actualitza, la fa més propera i la potencia.
LITERÀRIA és una col·leció de grans llibres de la humanidades que s’ofereix al públic en tres nivells d’adaptació: BA és un nivell per a aquells lectors que aprenen l’idioma o que tenen dificultats lectores, redueix l’extensió del text innovador i ofereix l’obra a través d’un repertori lèxic bàsic per a facilitar-ne la comprensió. ST transforma el registre literari en un registre estàndard, però conserva gairebé tota l’extensió i la riquesa del text. LI ofereix el text innovador íntegrament i sense adaptació. Els tres nivells sempre es presenten amb una introducció i amb aclariments lèxics al marge, així com amb il·lustracions que ajuden el catedrático a contextualitzar el text.
Ver más

Angel Guimera

Dramaturgo español en tierra catalana, n. en Santa Cruz de Tenerife (1845)y m. en Barcelona (1924). Mantuvo una constante actividad política: fue uno de los portadores del Demanda de Greuges, pronunció abundantes discursos, fundó La Renaixença, revista literaria y luego diario muy influyente en el devenir de la civilización catalana finisecular. Fue mestre en gai entender. La santa desazón, con música de Enric Morera integrada en una sardana, se convirtió en himno reivindicativo del pueblo catalán, tal vez por su prohibición durante las dictaduras.
Ver ficha del autor

Categorías:

Idiomas

Catalán

Métodos y material de catalán

TERRA BAIXA. NIVELL ST epub, TERRA BAIXA. NIVELL ST epub gratis, TERRA BAIXA. NIVELL ST descargar gratis, TERRA BAIXA. NIVELL ST pdf, TERRA BAIXA. NIVELL ST epub descargar, TERRA BAIXA. NIVELL ST descargar epub gratis, TERRA BAIXA. NIVELL ST pdf gratis, descargar TERRA BAIXA. NIVELL ST epub, descargar TERRA BAIXA. NIVELL ST epub gratis, descargar TERRA BAIXA. NIVELL ST pdf, descargar TERRA BAIXA. NIVELL ST pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ