TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA)

TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del obra: 496

Editorial: ROSA DELS VENTS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788417909000

Momento de publicación: 2019

Editado en: ES

transforma la teva salut (edició ampliada)-xevi verdaguer-9788417909000

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1708
  • Descargados: 981 veces
  • Tamaño del archivo: 1027 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Descripción

En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmula revolucionària d’entendre com funcionem que transformarà la nostra salut radicalment. El secret: l’alimentació, l’exercici físic, la gestió de l’estrès, la reducció de tòxics i la suplementació.

És natural haver de prendre laxants de guisa habitual?, patir menstruacions doloroses?, tenir freqüentment èczemes?, conviure amb el mal de cap o la migranya? lesionar-se sovint?, prendre medicaments per l’ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicològic?

Dia rere dia sentim diferents molèsties que intentem alleujar amb medicaments naturals o químics. Xevi Verdaguer, experto en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos, així, en els protagonistes de la nostra salut. Gràcies als seus coneixements, ens mostra què podem fer per solucionar totes aquestes dolències de guisa natural i senzilla.

AmbTransforma la teva salut de Xevi Verdaguer podràs descobrir els secrets per millorar la teva salut, identificar desequilibris del teu cos i solucionar-los.

El canvi és a les nostres mans.

Categorías:
Vigor y Dietas
Vigor y Dietas

TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) epub, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) epub gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) descargar gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) pdf, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) epub descargar, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) descargar epub gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) pdf gratis, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) epub, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) epub gratis, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) pdf, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICI? AMPLIADA) pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ