Saltar al contenido

TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA)

octubre 29, 2020

TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1462
  • Descargados: 844 veces
  • Tamaño del archivo: 840 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIÓ AMPLIADA)

En aquest llibre, Xevi Verdaguer ens ofereix una fórmula revolucionària d’entendre com funcionem que transformarà la nostra salut radicalment. El secret: l’alimentació, l’exercici físic, la gestió de l’estres, la reducció de toxics i la suplementació. El best seller de l’any ara en una edició exclusivo en tapa dura i color amb mes menºs i receptes. És común haver de prendre laxants de guisa habitual?, patir menstruacions doloroses?, tenir freqüentment eczemes?, conviure amb el mal de cap o la migranya? lesionar-se sovint?, prendre medicaments per l’ansietat o la depressió sense tenir cap trastorn psicologic? Dia rere dia sentim diferents molesties que intentem alleujar amb medicaments naturals o químics. Xevi Verdaguer, doble en PsicoNeuroImmunologia, ens apropa a la visió de la medicina integrativa i ens dóna les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos, així, en els protagonistes de la nostra salut. Gràcies als seus coneixements, ens mostra que podem fer per solucionar totes aquestes dolencies de guisa natural i senzilla. Amb Transforma la teva salut de Xevi Verdaguer podràs descobrir els secrets per millorar la teva salut, identificar desequilibris del teu

Ver más

XEVI VERDAGUER

Xevi Verdaguer és PsicoNeuroInmunòleg (PNL), divulgador científic i fisioterapeuta especialitzat en acupuntura, osteopatia i posturologia integrativa.

La seva visió holística basada en les més recents investigacions científiques l’ha convertit en un professional de primera línia que ha col·laborat amb diverses universitats en màsters i postgraus. És director de l’institut de PNIE Xevi Verdaguer, on ell juntament amb el seu equip multidisciplinari, duen a terme una tasca assistencial i de recerca.

En la seva forma de divulgador científic ha aparegut en diversos programes de televisió, entre els quals destaca Retrats de TV3. Ofereix xerrades i conferències arreu del país i col·labora amb diferents mitjans escrits i programes de ràdio per divulgar que la nutrició i els hàbits ens poden canviar la vida.
Ver ficha del autor

Categorías:

Sanidad y Dietas

Medicina divulgativa

TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) descargar gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub descargar, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) descargar epub gratis, TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf gratis, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) epub gratis, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf, descargar TRANSFORMA LA TEVA SALUT (EDICIO AMPLIADA) pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -