Saltar al contenido

VIGILANCIA PERMANENT

octubre 23, 2020

VIGILANCIA PERMANENT descargar PDF gratis

Datos del ebook

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1775
  • Descargados: 776 veces
  • Tamaño del archivo: 855 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar VIGILANCIA PERMANENT pdf en español

Ver libros de categoría POLITICA

Sinopsis de VIGILANCIA PERMANENT

L’escàndol diplomàtic més gran de la història.
Una vida al servei de la veritat.
Les memòries que agitaran la geopolítica mundial.

«Em dic Edward Snowden. Abans treballava per al govern, però ara treballo per al poble».

L’any 2013, Edward Snowden, responsable de la filtració d’intel·ligència més gran de la història, va sacsejar el món revelant que el govern dels Estats Units tenia la capacitat de llegir cada correu electrònic, escoltar cada trucada i entrar fins als racons més secrets de la vida privada de tots els ciutadans del món.

A Vigilància permanent, Snowden desgrana per primer cop per què ho va fer, com va ajudar a construir un sistema de vigilància massiu i la crisi de consciència que el va portar a destapar-ho tot i a posar contra les cordes el sistema. Com a resultat d’allò, es va iniciar una cerca i captura internacional que a dia d’avui continua oberta.

Un protagonista fascinant, enginyós i amb una ment prodigiosa que al llarg de la seva vida ha estat soldat, analista d’intel·ligència, agent de la CIA i, ja a l’exili, agitador per al dret a la privacitat. Un llibre que ens alerta sobre la deriva autoritària dels estats, que denuncia la col·laboració entre l’espionatge i les grans multinacionals de l’era digital i que destapa com ens vigilen i de quinina guisa es comercia amb la nostra informació personal. Perquè com anuncia Snowden al seu llibre, «la lluita pel dret a la intimitat és la nova lluita per la nostra llibertat».
Ver más

EDWARD SNOWDEN

Edward Snowden nació en Elizabeth City, Carolina del Ártico, y creció muy cerca de Fort Meade, Maryland. Ingeniero de sistemas de formación, sirvió como agente de la CIA y trabajó como experimentado informático para la NSA. Un muchacho prodigio que con vigésimo primaveras ya estaba al cargo de la seguridad franquista, que con 21 se alistó en el ejército y estuvo a punto de entrar en los Navy Seal; que a los 24 fue reclutado por la CIA y ejerció de agente en Viena; y que los 29, escandalizado por el uso que el Estado estaba haciendo de nuestra información más íntima, decidió revelar a la prensa la red de vigilancia masiva para así ponerle fin. Ha recibido numerosos premios por su servicio manifiesto, entre ellos el Premio Right Livelihood, el German Whistleblower Prize, el Ridenhour Prize en la categoría “Truth-Telling” y la medalla Carl von Ossietzky de la Lazo Internacional por los Derechos Humanos. Actualmente, es presidente del comité de dirección de la fundación Freedom of the Press.
Ver ficha del autor

Categorías:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Diplomacia y relaciones internacionales

VIGILANCIA PERMANENT epub, VIGILANCIA PERMANENT epub gratis, VIGILANCIA PERMANENT descargar gratis, VIGILANCIA PERMANENT pdf, VIGILANCIA PERMANENT epub descargar, VIGILANCIA PERMANENT descargar epub gratis, VIGILANCIA PERMANENT pdf gratis, descargar VIGILANCIA PERMANENT epub, descargar VIGILANCIA PERMANENT epub gratis, descargar VIGILANCIA PERMANENT pdf, descargar VIGILANCIA PERMANENT pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -