Saltar al contenido

VIURE: JO TAMBE TINC CANCER

mayo 18, 2021

VIURE: JO TAMBE TINC CANCER descargar PDF gratis

Datos del ebook
viure: jo tambe tinc cancer-lara bonilla moya-9788491163084

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1661
  • Descargados: 924 veces
  • Tamaño del archivo: 994 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar VIURE: JO TAMBE TINC CANCER pdf en español

Ver libros de categoría SALUD

Sinopsis de VIURE: JO TAMBE TINC CANCER

És un llibre fet amb el cor, perquè és un tribut a un amic que ja no hi és, l’Ignasi Pujol. Ell volia documentar històries de superació del càncer, vitalista com era, i nosaltres ens hem limitat a fer realitat aquest encàrrec. Els lectors hi trobaran relats de vida, sense eufemismes, de persones combatives que transmeten l’optimisme que sempre va tenir l’Ignasi, de supervivents. Aquest llibre, des del pròleg de Carles Capdevila fins a les entrevistes amb la psicòloga i l’oncòleg, passant pels testimonis dels malalts, vol afrontar la malaltia sense quedar-se a la superfície ni enfonsar-se en el fatalisme, però també sense caure en l’engany benintencionat. S’hi parla del càncer tal com és, una malaltia amb cada dia més supervivents, un element cada vegada més present en les nostres vides i en les dels nostres amics i familiars.
Ver más

Categorías:

Vitalidad y Dietas

Medicina divulgativa

VIURE: JO TAMBE TINC CANCER epub, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER epub gratis, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER descargar gratis, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER pdf, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER epub descargar, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER descargar epub gratis, VIURE: JO TAMBE TINC CANCER pdf gratis, descargar VIURE: JO TAMBE TINC CANCER epub, descargar VIURE: JO TAMBE TINC CANCER epub gratis, descargar VIURE: JO TAMBE TINC CANCER pdf, descargar VIURE: JO TAMBE TINC CANCER pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -