VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002

VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del texto: 232

Editorial: BROMERA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788476608012

Plazo de publicación: 2004

Editado en: ES

Traductor: JULI PERETÓ

viure per a la ciencia: les aportacions d un bioleg excepcional p remi nobel 2002-sydney brenner-9788476608012

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1573
  • Descargados: 999 veces
  • Tamaño del archivo: 577 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

Sydney Brenner, guanyador del Premi Nobel de Medicina 2002, ens explica en aquest llibre una apassionant vida dedicada a la ciència. Des dels seus modests inicis, Brenner ha arribat a ser un dels biòlegs més distingits del segle xx. Les investigacions originals que ha dut a terme abracen molts camps de la biologia: des del desxiframent del codi genètic fins a l’establiment d’un cuc insignificant com un organisme model per a la biologia del desenvolupament.

Amb un to molt personal, Brenner narra la pròpia trajectòria positivo en la ciència, que s’inicia amb els durs anys d’educació a Sud-àfrica i els experiments que feia a la sabateria del seu pare, i en lo alto fins a la direcció d’un dels centres de recerca més prestigiosos del món, el Laboratori de Biologia Molecular de Cambridge, passant pels moments més remarcables i emocionants d’una llarga i productiva carrera científica. El text també ens descobreix magistralment la part més humana: un científic rebel amb un gran enginy i sentit de l’humor, irreverent i amb una apreciació profunda de la biologia en els seus més diversos aspectes. Un autoretrat fascinant i íntim d’un dels gegants de la biologia moderna.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 epub, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 epub gratis, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 descargar gratis, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 pdf, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 epub descargar, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 descargar epub gratis, VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 pdf gratis, descargar VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 epub, descargar VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 epub gratis, descargar VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 pdf, descargar VIURE PER A LA CIENCIA: LES APORTACIONS D UN BIOLEG EXCEPCIONAL P REMI NOBEL 2002 pdf gratis

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ