Saltar al contenido

ZOOLOGIA POPULAR CATALANA

abril 17, 2020

ZOOLOGIA POPULAR CATALANA descargar PDF gratis

Datos del ebook

Páginas del volumen: 448

Editorial: EDICIONS SIDILLA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788494256400

Término de publicación: 2014

Editado en: LA BISBAL D EMPORDÀ

Ilustrador: DAVID GRANATO MARTÍNEZ

zoologia popular catalana-cels gomis i mestres-9788494256400

Información del PDF:

  • Número de veces visto: 1801
  • Descargados: 655 veces
  • Tamaño del archivo: 928 KB
  • Formatos de descarga: PDF – EPUB – MOBI

✅ Descargar ZOOLOGIA POPULAR CATALANA pdf en español

Ver libros de categoría BIOLOGIA

Descripción

Zoologia popular catalana es va editar el 1910 per primer i únic cop. Cels Gomis va treballar de valent en l’aplec de tot allò que li explicava la gent en relació als animals, tant els domèstics com els feréstecs. A més, en aquest llibre trobareu creences, dites, històries, llegendes, jocs, embarbussaments, aforismes, tradicions i altres mites sobre animals que s’explicaven a Catalunya ara fa un segle, quan la relació entre les persones i ells eren més estretes, sovint necessàries. És per això que aquest llibre conté prop de 2.000 frases i un aplec ingent de curiositats entorn dels 160 animals que hi apareixen.
Zoologia popular catalana és un tresor carregat de coneixements, d’intuïcions i de certeses. Gomis ens obre una porta per veure el país i la seva gent tal com era fa més de cent anys. Com érem, doncs, com ens vèiem i què en dèiem. Dels homes i de les bèsties. D’un món que era i que ja no és com el nostre.

Categorías:
Ciencias
Ciencias

ZOOLOGIA POPULAR CATALANA epub, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA epub gratis, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA descargar gratis, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA pdf, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA epub descargar, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA descargar epub gratis, ZOOLOGIA POPULAR CATALANA pdf gratis, descargar ZOOLOGIA POPULAR CATALANA epub, descargar ZOOLOGIA POPULAR CATALANA epub gratis, descargar ZOOLOGIA POPULAR CATALANA pdf, descargar ZOOLOGIA POPULAR CATALANA pdf gratis

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -